Conquesta, imposició, assimilació i eliminació

 

L'Espanya castellana vol assimilar l'Espanya conquistada

El pla orquestat per l’Espanya castellana per “harmonitzar” les espanyes ve de lluny. Des del 1714, Catalunya està patint un procés de conquesta, imposició, assimilació que pot acabar amb la total eliminació de la nostra cultura com a poble. Aquest no és un procés que duri uns quants anys, és un procés difícil que dura molt temps, en el nostre cas ja portem tres segles de submició.I no els hi va malament del tot, han aconseguit separar els diferents territoris i fer-nos enfadar entre nosaltres mateixos. Hem passat dels decrets de Nova Planta posterors al 1714 al “Divide & Conquer” en epoca de democràcia.

Aquestes són algunes de les últimes jugades per assimilar l’Espanya no castellana.

 1. Dividir la llengua catalana en valencià, català, mallorquí, aragonès oriental com si fossin llengües diferents. Ara ells es preocupen de tenir ben unida tota la llengua castellana amb sur d’amèrica incluïda.
 2. Balears: per ser funcionari el català (llengua pròpia) ja no és obligatòria, només un mèrit, però la llengua castellana és obligatòria (no sent pròpia).
 3. Volen imposar que la llengua castellana sigui la principal en l’ensenyament a través del tribunal suprem. Això crearà molts més monolingües dels que ja hi ha ara. Apart de no respectar la cultura i llengua dels que t’acullen.
 4. Al Pais Valencià ja han creat la doble linia d’escolarització. Hi ha gent que ja pot viure exclusivament en castellà con aquesta llengua no és pròpia. El procés de substitució lingüistic està funcionant perfectament.
 5. Tisorada al Estatut de Catalunya, aprovat pel 90% del partament de Catalunya, votat i pactat amb el parlament Espanyol (prèvia retallada).
 6. Espòli sistemàtic de la nostra economia:
  1. El 8,5% del PIB que s’en va i no torna.
  2. El 60% del peatges de tota Espanya estan a Catalunya. Això significa que paguem les nostres autopistes, paguem l’IVA dels peatges que el 50% s’en va a Madrid i a sobre amb els impostos normals paguem les noves autovies espanyoles i el seu manteniment. O sigui que paguem 3 cops pel mateix.
  3. Espanya ha confós tren per AVE hi ha construït AVEs per llocs inversemblants. Ah tirat els diners Europeus però i el corredor mediterrani?
  4. La solidaritat entre autonomies és per ajudar a les pobres igual que Europa ha ajudat durant 20 anys a Espanya. La diferència però és doble, en primer lloc els diners d’Europa se saben a quines inversion van destinades. El 8,5% del PIB català no se sap on va. La segona diferència és que després de 20 anys Europa ens tanca l’aixeta perquè es considera que ja em crescut economicament i hi ha altres països amb més necessitats. Catalunya seguirà, de moment, pagant indefinidament i sense saber on van els diners.
  5. Percentatge de funcionaris. Catalunya amb moltes competències transferides té un 8,6% de la població activa que treballa com a funcionaris. Extremadura, per exemple, amb moltes menys competències té un 23%. Aquí algo no quadra.

Jo no se vosaltres però ens prenen el pèl, ens insulten i a sobre hem de ser agraïts.

Per últim només posar dos definicions de diccionaris castellans, i que cadascú que pensi el que vulgui.

Limpieza étnica: Genocidio o intento de destrucción por parte de un pueblo o raza de los naturales de otro por cuestiones sociales, religiosas o de otra índole.

Sustitución linguística: La sustitución lingüística o cambio de lengua es un proceso sociolingüistico, que dura varias generaciones, mediante el cual el pueblo A cambia su código lingüístico a favor de la lengua del pueblo B, dejando de hablar, al mismo tiempo, su lengua propia original.

JO DIC PROU, JO NO VULL FORMAR PART D’AQUEST PAIS.

VULL LA INDEPENDÈNCIA PER CATALUNYA

 

 

 

Leave a Reply