Ferrocarrils de la Generalitat, són tan bons com diuen?

Els FFCC tenen una bona fama entre la gent, ja que comparats amb la Renfe doncs hi ha una diferència apreciable.

Però realment donen un servei a l’altura del segle XXI?

Analizem els següents punts.

Puntualitat: Si no hi ha problemes, els trens són puntuals.

Velocitat i duració del trajecte: Simplement lents. 45 minuts BCN-SBD. Els trens són lents, molt lents.

Informació: Si no hi ha problemes, la informació a les pantalles i dels seus treballadors és correcta.

Confort: Crec que podria ser millorable, amb més barres al sostre per agafar-se tipus metro. Els trens van molt plens a les hores puntes i a vegades costa trobar un lloc on subjectar-se.
Plaça Catalunya…..una sauna que només val un bitllet de tren. Com pot ser que fagi tant calor i no hi hagi aire acondicionat?¿?¿

Cobertura mòbil: Una línia com aquesta hauria de tenir una cobertura 100% de totes les companyies importants, doncs què tenim? Realment fa pena. Sembla que estiguem fent una travessa per algun lloc d’Àfrica.

Serveis a les estacions: Ui, aquí anem malament. Moltes estacions no tenen WC pels usuaris. Per exemple, l’estació de plaça Catalunya no disposa de cap WC públic, només el del bar, que no està obert durant tot l’horari de FFCC. Què passa si tornes un dissabte a la nit de BCN-SBD a la 1 de la matinada… Doncs que no hi ha WCs per enlloc. És normal que en ple selge XXI a l’estació més important de FFCC no hi hagi labavos públics? Quantes altres estacions estan en la mateixa situació?

-Un tema interessant és quan els trens tenen problemes, llavors la informació desapareix. Clar exemple, el dia de la nevada. Les pantalles donaven informació errònia o no en donaven, els treballadors de FFCC no sabien res i els maquinistes deixaven els trens a les estacions sense donar explicacions.

Espero que algun polític no corrupte llegeixi això i fagi alguna cosa pel bé dels usuaris dels FFCC.

Leave a Reply